Kerstmenu 2017 24, 25 en 26 Dec

Proeverij van voorgerechten
-Gerookte heilbot met zoetzure rode uien en geitenkaas
-Soepje van gebrande bloemkool en kaneel
-Een compote van kweepeer en pruimen en een bitterbal van gekonfijte eendenbout
-
Gegratineerde oester met wakamé
-Fritots van Terschellingse Reade Jutter met licht gedroogde rode druiven

Bouillon
Van fazant, flensjes van cantharellen, smelt Paté in eigen gelei en gebrande kerrie room

Tussengerecht
Gerookte scholfilet met een pasta van saffraan, groene asperge en een coulis van wilde spinazie

Hoofdgerecht
Ossenhaas & sukade, mousseline van rodekool en Knols Groninger koek, pommes dauphins van paddenstoelen, jus de veau met verse wintertruffel

Kaasplank
Selectie van onze favorieten kazen met nougatine, druiven en walnoten

Chocolade pleasure
Een selectie van onze favoriete chocolade gerechten

Kerstdiner
6 gangen €57,50
5 gangen €52,50  zonder kaas
4 gangen €47,50  zonder scholfilet en kaas

Bijpassend wijnarrangement
7 gangen € 41,75 (inclusief aperitief)
6 gangen € 35,75
5 gangen € 29,75
4 gangen € 23,75