Kerstmenu 2018 24, 25 en 26 Dec

Proeverij van voorgerechten
– Gerookte heilbot met zoetzure rode uien en geitenkaas
– Cappuccino van gebrande bloemkool en kaneel met gemarineerde zalm
– Compôte van kweepeer en pruim met een bitterbal van gekonfijte eendenbout
– Gegratineerde coquille met wakamé
– Fritots van geitenkaas met zeewier met licht gedroogde rode druiven

Bouillon
Van fazant met flensjes van cantharellen, smelt paté in eigen gelei en truffelolie

Tussengerecht
Op de huid gebakken IJsselmeerbaars met een pasta van saffraan, gebraden wortels gemarineerd met basilicum en een coulis van wilde spinazie

Hoofdgerecht
Gebakken wildzwijn filet en gestoofde wangen met mousseline van rode kool en Knols Groninger koek, pommes dauphines van paddenstoelen en jus de veau met laurier

Kaasplank
Selectie van onze favorieten kazen met nougatine, druiven en walnoten

Chocolate pleasure
Een selectie van onze favoriete chocolade desserts

Kerstmenu
4-gangen €47,50 zonder bouillon en kaas
5-gangen €52,50 zonder kaas
6-gangen €57,50