Houdt van Eten menu

Vanaf 22 juni hebben wij een nieuw
HVE menu

 

Voorgerecht
Terrine van kabeljauw, basilicum crème, gebrande Cherry tomaat, pistache, haringkuit

Tussengerecht
Gazpacho van tomaat, paprika en Hollandse aardbei, avocado komkommersalsa
en gebrande rode poon

Hoofdgerecht
Gebakken ossenhaas, gestoofde ossenstaart, aardappel brioche, bloemkool crème en jus met tomaat

Kaas
Selectie van onze favoriete kazen

Nagerecht
Chocolade taartje, mokka parfait,
koffie merengue, ananas gel, kokos crème en gebrande ananas

Diner
5 gangen € 44,95
4 gangen € 39,95
3 gangen € 34,95

Bijpassend wijnarrangement
6 gangen € 29,95 (inclusief aperitief)
5 gangen € 25,95
4 gangen € 21,95
3 gangen € 17,50

 Al onze gerechten worden dagelijks vers bereid in eigen keuken. Er kan bij onze medewerkers navraag gedaan worden over de aanwezigheid van allergenen.