Houdt van Eten nazomer-menu

 

Menu Houdt van Eten

Voorgerecht
Goudbrasem, blini’s, radijs, Roseval, salsa verde

Soep
Tomatenbouillon, Hollandse garnalen, basilicum, creme fraiche

Tussengerecht
Artisjok, gezouten citroen, filodeeg, aceto, aubergine, Ras el Hanout

Hoofdgerecht
Kalfslende, kalfswang, peterseliewortel, rucola, schorseneer, bearnaise

Kaasplankje
Verschillende kazen met bijpassend garnituur

Dessert
Zoete verleiding van de Chef

Menuprijzen
3-gangen – voorgerecht, hoofdgerecht, dessert €33
4-gangen – voorgerecht, soep, hoofdgerecht, dessert €36
5-gangen – voorgerecht, soep, hoofdgerecht, kaasplankje, dessert €39
6-gangen – voorgerecht, soep, tussengerecht, hoofdgerecht, kaasplankje, dessert €42

Bijpassend wijnarrangement
Per glas €5,-

Al onze gerechten worden dagelijks vers bereid in eigen keuken. Er kan bij onze medewerkers navraag gedaan worden over de aanwezigheid van allergenen