Houdt van Eten zomermenu

 

Menu Houdt van Eten

Voorgerecht
Proeverij van onze voorgerechten

Soep
Crème van courgette, gele courgette, tonijn

Tussengerecht
Ravioli van cantharellen, Parmezaan, aceto balsamico, rucola
(supplement eendenlever +€3,50)

Hoofdgerecht
Diamanthaas, caponata, mousseline van groene kruiden, jus met lavas

Kaasplankje
Verschillende kazen met bijpassend garnituur

Dessert
Zoete verleiding van de Chef

Menuprijzen
3-gangen – voorgerecht, hoofdgerecht, dessert 33
4-gangen – voorgerecht, soep, hoofdgerecht, dessert 36
5-gangen – voorgerecht, soep, hoofdgerecht, kaasplankje, dessert 39
6-gangen – voorgerecht, soep, tussengerecht, hoofdgerecht, kaasplankje, dessert 42

Bijpassend wijnarrangement
Per glas 5,-

Al onze gerechten worden dagelijks vers bereid in eigen keuken. Er kan bij onze medewerkers navraag gedaan worden over de aanwezigheid van allergenen