Houdt van Eten winter menu

 

Menu Houdt van Eten

Voorgerecht (proeverij van 3 items)
Paté van kwartel, katenspek, cognac en pistachenoten met een compote van Goudreinet appels
en gedroogde pruimen
Crème brûlée van Burrata mozzarella, zoete aardappel en roze pepers
Tartaar van gerookte heilbot met zoetzure rode ui, geitenkaas en haring kaviaar

Tussengerecht
Dubbel getrokken eendenbouillion met een rouleaux van gekonfijte eend, flensjes en cantharellen besprenkeld met peterselieolie en vers geschaafde truffel

Hoofdgerecht
Biologische ossenhaasmedaillon en gefrituurde ragout van sukade en amandel met een puree van aardappel, knolselderij en kaneel, stoofpeer, peterseliewortel besneeuwd met gedroogde
bospaddenstoelenpoeder en jus met laurier

Kaasplankje
Selectie van onze favoriete kazen met nougat van amandel en veenbessen
en marmelade van sinaasappel

Dessert
‘Chocolate pleasure’ met granaatappel
3 gangen menu 34,95
4 gangen menu 38,95
5 gangen menu 42,95

Bijpassend wijnarrangement
3 gangen 5,- per glas
4 gangen 5,- per glas
5 gangen 5,- per glas

Al onze gerechten worden dagelijks vers bereid in eigen keuken. Er kan bij onze
medewerkers navraag gedaan worden over de aanwezigheid van allergenen