Houdt van Eten menu

Vanaf 14 september hebben wij een nieuw HVE menu

Voorgerecht
ingelegde Victoriabaars, salade van kiemen, gemarineerde geitenkaas en zoetzure cantharellen

Tussengerecht
klassieke Franse uiensoep, gekonfijte konijnenbout, aardappelsalade met witlof en 12 jaar oude balsamico azijn

Hoofdgerecht
op 65 graden gegaarde kalfslende, tiède geserveerd, gestoofde varkenswang, mousseline van knolselderij en verse truffel, bouquet van seizoen groenten en jus de veau

Kaas
selectie van onze favoriete kazen

Nagerecht
Conference peer, gedroogd in specerijen met gesuikerde korstdeeg, roomijs van kardemom, chocolade krullen en crème anglaise  

Diner
5 gangen € 44,95
4 gangen € 39,95
3 gangen € 34,95

Bijpassend wijnarrangement
6 gangen € 29,95 (inclusief aperitief)
5 gangen € 25,95
4 gangen € 21,95
3 gangen € 17,50

 Al onze gerechten worden dagelijks vers bereid in eigen keuken. Er kan bij onze medewerkers navraag gedaan worden over de aanwezigheid van allergenen.