Houdt van Eten menu

Vanaf 1 november hebben wij een nieuw HVE menu

Voorgerecht
in gin en bietensap gemarineerde Schotse zalm met limoen, gefrituurde kappertjes en zoet zure pakketjes van komkommer en wakamé

Tussengerecht
velouté van kastanjechampignons, brunoise van knolselderij, huis gerookte heilbot, haring kaviaar en schuim van gerookte knoflook

Hoofdgerecht
biologische entrecôte  ingesmeerd met een duxelles van paddenstoelen en truffel, rolletje van groene groenten en zeeuws spek en pommes Dauphine van amandel en paddenstoelen

Kaas
selectie van onze favoriete kazen

Nagerecht
proeverij van onze nagerechten

Diner
5 gangen € 47,50
4 gangen € 42,50
3 gangen € 37,50

Bijpassend wijnarrangement
6 gangen € 29,95 (inclusief aperitief)
5 gangen € 26,95
4 gangen € 22,95
3 gangen € 18,50

Al onze gerechten worden dagelijks vers bereid in eigen keuken. Er kan bij onze medewerkers navraag gedaan worden over de aanwezigheid van allergenen.