Houdt van Eten Herfst menu

 

Menu Houdt van Eten

Voorgerecht
Zalm, biet, hangop, geit, marshmallow, kreeft

Soep
Pompoen, langoustine, vanille, olijfolie

Tussengerecht
Risotto, truffel, eidooier, Hollandaise, schorseneer (supplement Parmaham 2,50)

Hoofdgerecht
Bavette, Pimientos de Padron, pinda, bloemkool, knoflook, gepoft

Kaasplankje
Verschillende kazen met bijpassend garnituur

Dessert
Zoete verleiding van de Chef

Menuprijzen
3-gangen – voorgerecht, hoofdgerecht, dessert 34
4-gangen – voorgerecht, soep, hoofdgerecht, dessert 38
5-gangen – voorgerecht, soep, hoofdgerecht, kaasplankje, dessert 42
6-gangen – voorgerecht, soep, tussengerecht, hoofdgerecht, kaasplankje, dessert 46

Bijpassend wijnarrangement
Per glas 5,50

Al onze gerechten worden dagelijks vers bereid in eigen keuken. Er kan bij onze medewerkers navraag gedaan worden over de aanwezigheid van allergenen.