Houdt van Eten winter menu 2020

 

Menu Houdt van Eten

Voorgerecht
Zalm l dragon l komkommer l kwartelei l bladerdeeg

Soep
Ui l sukade l gerookt l Gruyère l brioche

Tussengerecht
Kabeljauw l biet l yoghurt l roodlof l wakame

Hoofdgerecht
Rib eye l chimichurri l dauphine l knoflook l shii-take

Kaasplankje
Verschillende kazen met bijpassend garnituur

Dessert
Honing l granaatappel l filodeeg l pistache l Raz el hanout

Menuprijzen
3-gangen – voorgerecht, hoofdgerecht, dessert 34
4-gangen – voorgerecht, soep, hoofdgerecht, dessert 38
5-gangen – voorgerecht, soep, hoofdgerecht, kaasplankje, dessert 42
6-gangen – voorgerecht, soep, tussengerecht, hoofdgerecht, kaasplankje, dessert 46

Bijpassend wijnarrangement
Per glas 5,50

Al onze gerechten worden dagelijks vers bereid in eigen keuken. Er kan bij onze medewerkers navraag gedaan worden over de aanwezigheid van allergenen.