3, 4, 5 en 6 gangen Februari menu

Voorgerecht
Surf & turf | Garnalen cocktail | Ossenhaas | Chips van aardpeer

Tweede voorgerecht
Pastinaak truffel soep | Kaas crouton | Boerenkool crème

Tussengerecht
Panna cotta van Knolselderij | Geroosterde amandel | Komkommer wakame salade | Serano krokantje

Hoofdgerecht
Gebakken Rib eye | Paprika jus | Truffelaardappel stamppot met Waterkers | Jus van dragon

Kaas
Selectie van 5 kazen | Met verschillende garnituren

Dessert
Boerenjongens cheesecake | Sultana chutney | Banaan vanille roomijs

Menuprijzen
3-gangen – voorgerecht, hoofdgerecht, dessert 37

4-gangen – voorgerecht, 2e voorgerecht, hoofdgerecht, dessert 46

5-gangen – voorgerecht, 2e voorgerecht, hoofdgerecht, kaas, dessert 55

6-gangen – voorgerecht, 2e voorgerecht, tussengerecht, hoofdgerecht, kaas, dessert 64

Bijpassend wijnarrangement  5,50 per glas