á la carte

Voorgerechten                                             
Proeverij van voorgerechten 15                           
Gazpacho van tomaat en aardbei | Body peeled Gamba 12                                                        
Carpaccio | Tomato basilicum salade | oude kaas | cashewnoot 12                                               
Gepekelde kabeljauw | Zoetzure radijs | Roze peper mayonaise | Doperwten salade 12                   
Zomergroente in tempurabeslag | met soja sesam dip 12
Rilette van konijn | Met zoetzure kers & komkommer 12

Hoofdgerechten                                            
Gevulde kwartel met kippen farce en pistache | Jus van tijm | Wortel-knolselderij puree 22
Entrecote | geroosterde groente salsa | Lauwwarme aardappel salade 24           
Tournedos (200 gram) | Basilicum pesto jus | Pommes Anna 27,5
Gebakken Scholfilet | rode bieten gort-risotto | Citroen botersaus 24
Gebakken Zeebaars | Open lasagne | Wakame pesto | Dille kervel vinaigrette 24
Geroosterde bloemkool met sinaasappel za’atar glaze | Tahin saus en yoghurt 22
Surf & Turf | Tournedos (150 gram) | Gamba’s| Basilicum pesto jus | Pommes Anna 31

Huis gesneden friet met verse mayonaise 4

Nagerechten                                                 
Limoncello basilicum cheesecake | Mango sorbetijs 9                            
Witte chocolade mousse met sereh | Watermeloen sorbet 9
Nogatine parfait | Gepocheerde ananas | Granaatappel 9
Selectie van 5 kazen | Met verschillende garnituren 12

Al onze gerechten worden dagelijks vers bereid in eigen keuken.
Vraag onze medewerkers naar allergenen.

Bestellen kan 7 dagen per week via onderstaande link.
https://www.houdtvaneten.nl/contact/
Of telefonisch van woensdag t/m zondag
Via telefoonnummer 050-3185666 vanaf 11:00