Maandmenu november

Eindelijk mogen we weer! Vanaf oktober zijn onze deuren weer geopend van maandag t/m zondag vanaf 17:00. Met dagelijks verse producten bereiden we een heerlijk zes gangen diner en daarbij hebben we zes begeleidende wijnen.

Al onze gerechten worden dagelijks vers bereid in eigen keuken. Vraag onze medewerkers naar allergenen.

Houdt van Eten menu november
Voorgerecht
Aardappel Espuma | Filet Americain | Pommes Pailles
Tweede voorgerecht
Langoustine Bouillon | Gebakken Coquille | Kruiden olie
Tussengerecht
Gebakken schol | Lauwwarme komkommer | Dille | Beurre blanc
Hoofdgerecht
Gebakken Eendenborst | Anijs champignons | Jus van Laurier | Gratin van twee soorten aardappel
Kaas
Selectie van 5 kazen | Met verschillende garnituren
Dessert
Chocolade Rozemarijn taartje | Sinaasappel marmelade | Kaneelroomijs

Menuprijzen
3-gangen | voorgerecht, hoofdgerecht, dessert | 35
4-gangen | voorgerecht, 2e voorgerecht, hoofdgerecht, dessert | 39
5-gangen | voorgerecht, 2e voorgerecht, hoofdgerecht, kaas, dessert | 43
6-gangen | voorgerecht, 2e voorgerecht, tussengerecht, hoofdgerecht, kaas, dessert | 49
Bijpassend wijnarrangement | 5,50 per glas