Menu mei

Menu Houdt van Eten

Voorgerecht
Ingelegde zalm met Dille | Komkommer coulis met Vermouth

Tweede voorgerecht
Gepofte rode paprika soep | Basilicum pesto room | Aardpeer chips

Tussengerecht
Geroosterde eend met 5 spice | Gebakken mango | Hoisin saus | Enoki

Hoofdgerecht
Kalfs Saltimbocca met salieblad en coppa di parma | Arancini van saffraan rijst met doperwten | Spinazie | Rozemarijn jus

Kaas
Selectie van 5 kazen | Met verschillende garnituren

Dessert
Omelet Sibérienne | Vanille roomijs | Sorbet van Hollandse aardbeien

Menuprijzen
3-gangen – voorgerecht, hoofdgerecht, dessert 37
4-gangen – voorgerecht, 2e voorgerecht, hoofdgerecht, dessert 46
5-gangen – voorgerecht, 2e voorgerecht, hoofdgerecht, kaas, dessert 55
6-gangen – voorgerecht, 2e voorgerecht, tussengerecht, hoofdgerecht, kaas, dessert 64
Bijpassend wijnarrangement 6,- per glas

Al onze gerechten worden dagelijks vers bereid in eigen keuken.
Vraag onze medewerkers naar allergenen.

Bestellen kan 7 dagen per week via onderstaande link.
https://www.houdtvaneten.nl/contact/
Of telefonisch van woensdag t/m zondag
Via telefoonnummer 050-3185666 vanaf 11:00