Menu mei

Menu Houdt van Eten

Voorgerecht
Vis panache van kabeljauw, Coquille en mosselen | Zeekraal | Tomaten marmelade

Tweede voorgerecht
Ravioli van geitenkaas, spinazie en pijnboompitten | Hollandaise van geitenboter | Gefrituurde spinazie

Tussengerecht
Spiesje van tarbot en seranoham | Aardappel saffraan rouie | Pommes pailles van truffel aardappelen

Hoofdgerecht
Lamskotelet | Lamseierbal | Asperges | Stamppot met lamsoor | Granaatappel jus

Kaas
Selectie van 5 kazen | Met verschillende garnituren

Dessert
Hollandse aardbeien in Pacherenc aspic | Steranijs basilicum roomijs | Italiaans citroen schuim | Amandel tuiles

Menuprijzen

3-gangen – voorgerecht, hoofdgerecht, dessert 37

4-gangen – voorgerecht, 2e voorgerecht, hoofdgerecht, dessert 46

5-gangen – voorgerecht, 2e voorgerecht, hoofdgerecht, kaas, dessert 55

6-gangen – voorgerecht, 2e voorgerecht, tussengerecht, hoofdgerecht, kaas, dessert 64

Bijpassend wijnarrangement 6,- per glas

Kaasplateau | 5 verschillende kazen met passend garnituur 12

Al onze gerechten worden dagelijks vers bereid in eigen keuken.
Vraag onze medewerkers naar allergenen.

Bestellen kan 7 dagen per week via onderstaande link.
https://www.houdtvaneten.nl/contact/
Of telefonisch van woensdag t/m zondag
Via telefoonnummer 050-3185666 vanaf 13:00